Chat nu met ons
Ga terug

Wessel Nikkels.

Slimme salesman met een klein hartje.

Driedagenbaardje, pretogen en een vlotte babbel. Wessel Nikkels is de salesman van OnlineGastheer. Hij is de man die je met zijn vlotte babbel inpakt en overtuigt. Wessel speelt met woorden als een ware kunstenaar en gooit – als het even kan -zijn charmes in de strijd. “Ik vind de psyche van de mens heel interessant. Waarom doe je wat je doet? Hoe werkt jouw gedachtegang en hoe kan ik die beïnvloeden?

”Wessel is vanaf nu het aanspreekpunt voor alle klanten en gaat er voor zorgen dat OnlineGastheer aan het eind van het jaar een klantverdriedubbeling heeft. En alsof dat nog niet genoeg is, studeert hij ondertussen ook nog commerciële economie.

Toch is Wessel geen typische salesman. Deze jongen gaat niet voor het grote geld, vertrekt niet naar de grote stad en hecht geen waarde aan status. “Ik word het gelukkigst van mijn familie en vrienden. Dat is toch waar het leven om draait?” Hij gaat voor puur geluk. Gewoon in een boerderij in Bathmen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen graag. Ook 's avonds en in het weekend. Wil je meer weten? Heb je een vraag? Of wil je gezellig kletsen? Schroom niet en neem contact op.

Chat met onsBel met ons