Chat nu met ons
Ga terug

Falco IJben.

De bedachtzame beveiliger met "humor".

Pretogen, baardje, gekreukt t-shirt. Falco IJben (22) beheert de server van OnlineGastheer en neemt de security voor zijn rekening. Hij volgt de master Cybersecurity in Nijmegen en zorgt er voor dat onze website in de lucht blijft. Mocht de site, ondanks Falco's skills, toch ooit uit de lucht vallen (dit valt soms echt niet tegen te gaan) dan is Falco de man die hem razendsnel terug toveren kan.

Hij weet alles van servers maar kan ook codes kraken. Dat is heel belangrijk zodat er op onze site niet kan worden ingebroken. Zo blijven de gegevens uit handen van vuile boeven en is de privacy van onze gebruikers gewaarborgd. "Security is net een soort puzzel. Gelukkig ben ik gek op puzzelen en ben ik er ook nog eens hartstikke goed in.  Ik onderzoek hoe ik ergens in kan komen, zodat ik weet wat voor muren ik moet bouwen om de boeven tegen te houden. Klinkt vaag hè? Gelukkig weet ik wat ik doe."

Kunnen we je ergens mee helpen?

We helpen graag. Ook 's avonds en in het weekend. Wil je meer weten? Heb je een vraag? Of wil je gezellig kletsen? Schroom niet en neem contact op.

Chat met onsBel met ons